میرزا قاسمی و کشک بادمجان از آن دسته غذاهایی هستند که وقتی بادمجان میخرید، گزینههایی عالی برای یک تهیه یک غذای نانی خواهند بود. مواد لازمی که برای تهیه این دو غذا نیاز است، در هر یخچالی پیدا میشوند.
اگر از خورش بادمجان خسته شدهاید و به دنبال تزئین میز غذای خود با خوراکی ایرانی و اصیل میگردید، این دو گزینه را فراموش نکنید. اگر هم تا به حال آنها را امتحان نکردهاید، با دستورپختهایی که در ادامه آمده است، خود را مهمان طعمهایی اغفالکننده و لذیذ کنید!
این غذای شمالی در کنار سبزی خوردن و دوغ، ترکیبی بهشتی است. طعم دلچسب این غذا و مواد مفیدی که در آن استفاده شده است، برای صبحانه، ناهار یا شام شما انتخابی درست خواهد بود. شمالیها میزرا قاسمی را با برنج هم سرو میکنند.
مواد لازم میرزا قاسمی
- 6 عدد بادمجان متوسط
- 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
- 2 عدد تخم مرغ
- 4 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- روغن، زردچوبه، نمک و فلفل بهمقدار لازم
این مقدار مواد لازم برای 4 نفر است. برای آمادهسازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان نیاز دارید و مدت زمان پخت 30 دقیقه است.
طرز تهیه میرزا قاسمی
- در مرحله اول نیاز است که بادمجانها را کبابی کنید و بعد پوست بگیرید. در صورتی که طعم کبابی را دوست ندارید، میتوانید بادمجانها را خرد کنید و در آب بپزید.
- بعد از آن، بادمجان را در یک ظرف با گوشتکوب کاملا له کنید.
- در ادامه باید گوجهها را بهصورت پروه درآورید. اگر فکر میکنید که کار پوستگرفتن گوجه سخت است، باید آن را داخل آب جوش قرار دهید. بعد از 5 دقیقه، یک شوک آب سرد به آنها بدهید تا راحت پوستشان جدا شود.
- در یک ظرف مناسب روغن بریزید و سیر به آن اضافه کنید. تفتدادن سیر را ادامه دهید تا سبک شود. بعد از آن، نوبت اضافهکردن زردچوبه به سیر است.
- در ادامه بادمجان لهشده را به آن اضافه کنید و 15 دقیقه تفت دهید. وقتی پختند، پوره گوجه را اضافه کنید و زمان دهید تا آب آن کشیده شود.
- اگر دوست دارید غذای شما خوشرنگتر شود، به آن یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.
- مواد را یک سمت تابه جمع کنید و تخممرغها را داخل تابه بشکنید. کمی که تخممرغها پخت، با مواد کاملا مخلوط کنید. در نهایت هم به مواد نمک و فلفل بزنید. غذای شما آماده است؛ نوش جان!
نکات مهم برای پخت میرزا قاسمی حرفهای
- بعد از کبابیکردن بادمجان، آنها را در یک پلاستیک قرار دهید و سر آن را گره بزنید. با این کار، بادمجان بخار میکند و پوست آن راحتتر از گوشت جدا میشود.
- اگر میخواهید بادمجان را سرخ کنید، یک ساعت قبل از پخت غذا، آن را برش دهید و روی آن نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود.
- برای مجلسیترشدن میرزا قاسمی میتوانید بهجای مخلوطکردن تخم مرغ با مایه، آن را جداگانه نیمرو کنید و روی غذا بگذارید.
در نهایت اینکه این غذاهای حاضری زمان کمی برای پخت نیاز دارند و گزینهای ایدهآل برای مهمانیهای فوری محسوب میشوند. اگر دورچین خاصی برای این غذاها مد نظر دارید یا همه مواد لازم آن در خانه نیست، اسنپ مارکت کمکحال شماست! همین حالا سفارش خود را ثبت و برای خود یک غذای ایرانی اصیل درست کنید. حتی از تخفیفهای اسنپ مارکت برای خریدی بهصرفه میتوانید استفاده کنید.