ما در این مطلب نگاهی به برنامه های ضروری دانشجویان معماری مانند (اتوکد، Revit، راینو، 3DS Max و غیره) میاندازیم و آخرین رایانه ها و لپ تاپ ها را بررسی می کنم تا بهترین لپ تاپ برای معماری را برای دانشجویان و معماران معرفی کنیم .
خرید لپ تاپی که توانایی پاسخگویی به نیازهای یک دانشجوی معماری را داشته باشد ، کار دشواری است. ما به لپ تاپ هایی نیاز داریم که بتوانند کارهای بسیار بیشتری از میانگین نیاز معماران انجام دهند. در حال حاضر در طراحی معماری از نرم افزارهای مختلفی برای برطرف کردن نیازهای مختلف استفاده می شود.
بیشتر نرم افزارهایی که ما استفاده می کنیم بسیار سنگین هستند و در نتیجه برای انجام طراحی های معماری خود به یک لپ تاپ قدرتمند نیاز داریم. اگرچه بسیاری از لپ تاپ ها می توانند برنامه هایی مانند Revit یا 3DS Max را اجرا کنند ، اما نکته مهم این است که ممکن است عملکرد خوبی نداشته باشند. در یک لحظه ما تمام عناصری را که باید هنگام خرید لپ تاپ برای مطالعات معماری به دنبال آنها باشید، تجزیه و تحلیل می کنیم.
همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که وقتی برای مشاوره خرید بهترین لپ تاپ برای معماری به یک مغازه مراجعه می کنید فروشنده به طور کامل نیاز های برخی از دانشجویان معماری را نمیداند. در نتیجه توصیه میکند که یک کامپیوتر یا لپ تاپ با مشخصات پایین خریداری کنیم. این بدان معنی است که در آینده نه چندان دور به مشکل می خوریم زیرا لپ تاپ در حد کار معماری نیست. بنابراین اگر می خواهید یک لپ تاپ مناسب معماری بگیرید یک بار هزینه کنید و خیال خود را از بابت عملکرد لپ تاپ خود راحت کنید.
در این مطلب در دانوتک قصد داریم در ابتدا به بررسی نیاز های یک دانشجوی معماری بپردازیم و سپس بهترین لپ تاپ برای معماری را معرفی کنیم.
مشخصات مورد نیاز برای معماری
CPU (واحد پردازش مرکزی): هر دانشجوی معماری یا معمار حرفه ای که از نرم افزار قدرتمند CAD و مدل سازی استفاده می کند. برای تهیه بهترین لپ تاپ برای معماری به حداقل پردازنده Intel Core i7 یا پردازنده AMD Ryzen 7 دارد تا در حین انجام کار ها و برنامه های مختلف با مشکل رو به رو نشود.
GPU (واحد پردازش گرافیک): دانشجویان معماری اگر میخواهید از نرم افزار های گرافیکی سنگین مانند Rhino ،3ds Max ،ArchiCAD ،Revit یا Vectorworks استفاده کنید، به یک کارت گرافیک عالی نیاز دارند. استفاده از لپ تاپ ایده آل برای معماری حداقل یک پردازنده گرافیکی 4 گیگابایتی برای پردازش نیاز دارد.
RAM: نرم افزارهای معماری قسمت عمده ای از RAM شما را تشکیل می دهند ، مخصوصاً هنگام انجام چند کار همزمان و رندر هایی با کیفیت بالا. بنابراین ، رایانه ای با 16 یا 32 گیگابایت RAM ترجیح داده می شود ، اگرچه 8 گیگابایت برای اکثر اهداف کافی است.
HDD یا SSD یا درایو هیبریدی: پرونده های طراحی معماری اغلب به فضای قابل توجهی نیاز دارند ، بنابراین هرچه فضای ذخیره سازی بالاتر باشد، وضعیت بهتری خواهید داشت. SSD (Solid State Drive) سریعتر و قابل اطمینان تر از یک هارد مکانیکی است اما دارای برچسب قیمت بالاتری است. برای لذت بردن از مزایای SSD و HDD، توصیه می کنیم یک درایو هیبریدی تهیه کنید. برای عملکرد بهینه می توانید سیستم عامل و نرم افزار معماری را در SSD و سایر پرونده ها در HDD نصب کنید.
اندازه صفحه نمایش و وضوح تصویر: با توجه به جزئیات لازم، لپ تاپی با اندازه صفحه نمایش بین 15 تا 17 اینچ معمولاً برای ارائه معماری ضروری شناخته می شود. با این حال ، اگر قابلیت حمل اولویت باشد ، نمایشگرهای 13.3 و 14 اینچی برای بیشتر کارهای طراحی معماری روزمره کافی هستند. یک نمایشگر با وضوح FHD (وضوح کامل کامل) برای بهترین لپ تاپ برای معماری باید کافی باشد. با این حال، وضوح بالاتر مانند UHD (وضوح فوق العاده بالا)، 4K یا 5K شما را برای آینده آماده می کند.
کدام سیستم عامل ؟
سیستم عامل کلیه نرم افزارها و سخت افزارهای لپ تاپ، از جمله پرونده ها، حافظه و هر دستگاه متصل را مدیریت می کند. غالباً انتخاب سیستم عامل کاملاً سلیقه ای است و مردم موارد دلخواه مد نظر خود را دارند.
سیستم عامل ویندوز
ویندوز قطعاً مورد علاقه بیشتر دفاتر معماری و دانشجویان معماری است. اگرچه بسیاری از شرکت ها به سیستم عامل MAC OS روی میآورند ، سیستم عامل های ویندوز هنوز به طور گسترده استفاده می شوند. یک مزیت مهم ویندوز این است که نرم افزارهای بیشتری نسبت به هر سیستم دیگری پشتیبانی میکند. برای مثال برنامه Autodesk Revit هنوز در سیستم عامل Mac منتشر نشده (در زمان نوشتن مقاله). یکی دیگر از مزایای لپ تاپ های ویندوز این است که قیمت آن ها بسیار مناسب تر است و طیف وسیعی برای انتخاب بهترین لپ تاپ برای معماری وجود دارد.
سیستم عامل MAC OS X
اپل بخاطر طراحی های زیبا و کیفیت عالی مشهور است . موضوعی که قبلاً به آن اشاره کردم این است که Revit در حال حاضر در این سیستم عامل موجود نیست. این موضوع به معنای واقعی دردسر ساز است.
البته در این مواقع می توانید ویندوز را مستقیماً از Mac با استفاده از Bootcamp اجرا کنید. این واقعاً مفید است، اما جابجایی بین این دو سیستم عامل مشکل است و شما برای اینکه از سیستم عامل OS به ویندوز بروید باید یکبار دستگاه را خاموش کنید.
می توانید اطلاعات بیشتر در مورد BootCamp را در اینجا بخوانید: https://www.apple.com/uk/support/bootcamp/
MacBook ها با جدیدترین فناوری ارائه می شوند و دارای پردازنده های قدرتمند و گرافیک عالی هستند و همچنین از نظر ظاهری بسیار زیبا هستند البته برای خرید مک بوک ها با قیمت سنگینی رو به رو می شوید! اگر میتوانید به اتوکد، ArchiCad Sketchup ،Photoshop ،V-Ray و مواردی از این قبیل پایبند باشید. می توانید با یک Mac این کار را انجام دهید
سیستم عامل Chrome
سیستم عامل Chrome نیز وجود دارد که البته توسط Google برای Chromebook های بسیار شخصی خود توسعه داده شده است. Chromebook از Adobe پشتیبانی نمیکند ، بنابراین فتوشاپ ندارید. متأسفانه ، آن ها به هیچ وجه برای کارهای جدی معماری و بهترین لپ تاپ برای معماری قدرت کافی ندارند!
بهترین لپ تاپ برای معماری
همه این لپ تاپ ها نه تنها تمام الزامات مورد نیاز شما را برآورده می كنند ، بلکه دارای بهترین نسبت به قدرتشان به صرفه هستند.
ما سعی کردیم برای هر بودجه ، نیاز و نوع پروژه ای یک لپ تاپ در نظر بگیرم ما در این لیست با بهترین لپ تاپ برای معماری شروع می کنیم: یک لپ تاپ با عملکرد بالا و در عین حال مقرون به صرفه که تقریباً مناسب هر دانشجو و برخی از معماران باشد. سپس با قدرتمندترین اما در عین حال قابل حمل (گران ترین ها) ادامه خواهیم داد.
1 – لپ تاپ Acer Nitro 5
به صرفه ترین لپ تاپ برای معماری
Core i5 9300H – 8GB DDR4 – NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB vRAM – 256GB PCIe NVMe – 15” Full HD IPS
اگر این لپ تاپ در دسترس شما نیست یا دیگر موجود نیست، نگران نباشید، چندین مدل با مشخصات مشابه و تقریباً قیمت مشابه ادامه معرفی کردیم.
به هر حال بیایید در مورد اینکه چرا لپ تاپ Acer Nitro 5 یا مهم تر از همه چرا یک لپ تاپ با کارت گرافیک 1650GTX را به عنوان بهترین لپ تاپ برای معماری انتخاب کردهایم صحبت کنیم.
به صرفه ترین لپ تاپ با GPU اختصاصی در حال حاضر، با بهترین کیفیت ساخت و با بهترین فروش لپ تاپ 1650GTX در آمازون است.
در گذشته چندین نسخه از Acer Nitro منتشر شده است. این آخرین نسخه است و این بار کمپانی ایسر تصمیم گرفته است از کارت گرافیک 1650GTX استفاده کند که یک گرافیک میان رده برای بازی در نظر گرفته می شود اما در واقع برای نرم افزار CAD کاملا مناسب می باشد.
یک نکته کوچک با این لپ تاپ وجود دارد: اگر این اولین سال یا دومین سال تحصیل شما در به عنوان دانشجوی معماری است یا اگر شما یک معمار مشغول کار با SOLO هستید، 8 گیگابایت رم بسیار زیاد است.
اما اگر در ابعاد بزرگتر کار میکنید یا در پروژه های گروهی بزرگ کار میکنید قطعاً به 16 گیگابایت نیاز خواهید داشت.
در این لپ تاپ، به راحتی می توانید آن را به 16 گیگابایت ارتقا دهید و این دلیل دیگری است که ما تصمیم گرفتیم Acer Nitro 5 را توصیه کنیم. و بر خلاف لپ تاپ های دیگر امروزی برای انجام ارتقا نیاز به باز کردن کامل ندارد.
2 – لپ تاپ DELL XPS 15
بهترین لپ تاپ سبک وزن برای معماری
Core i7-10750H Up To 4.5GHz – 16GB-32GB RAM DDR4 – NVIDIA GeForce GTX 1650 – 2060RTX 4GB vRAM – 512GB-2TB SSD PCIe NVMe – 15.6” 4k UHD Infinity Edge TouchScreen IPS
این یک لپ تاپ بسیار گران قیمت برای یک دانشجو معماری است. و دلیل اصلی قرار گیری در لیست بهترین لپ تاپ برای معماری ، قابلیت جابجایی آن است. در حقیقت سبک ترین لپ تاپ 15 اینچی با رزولوشن 4k و میان رده ای است.
پردازنده 10 هسته ای i7 برای این لپ تاپ در نظر گرفته شده که تقریباً 5 گیگاهرتز، یعنی 5000 مگاهرتز، سرعت کلاک دارد. همچنین مانند هر لپ تاپ ساخته شده در سال 2021 ، دارای یک PCIe NVMe SSD است که سریع ترین در نوع خود است. و در سه کانفیگ 512، 1 و 2 ترابایتی عرضه شده است.
3 – لپ تاپ MacBook Pro
بهترین لپ تاپ Mac برای معماران
Intel Core i7-Core i9 9th generation- 16-64GB RAM DDR4- Radeon Pro 5300M/5500M 4GB vRAM- 512GB-2TB PCIe SSD
برخلاف تصور رایج، Mac ها در واقع از نظر معماری کاملاً محبوب هستند. به محض شروع تحصیلات متوجه این موضوع خواهید شد، بسیاری از اعضای هیئت علمی دارای سیستم عامل Mac و برخی از دانشجویان دارای MacBook خواهند بود.
MacBook 16 اینچی دارای دو کارت گرافیک است ، هر دو مانند 1080/2080RTX نیستند، این تراشه های Radeon تقریباً دارای قدرت 1660Ti هستند که نزدیک به 2060RTX است به عبارت دیگر کاملاً می تواند رضایت اکثر معماران را جلب کند.
4 – لپ تاپ ایسوس ROG Zephyrus
بهترین لپ تاپ گیمینگ برای معماران
لپ تاپ های گیمینگ دستگاه هایی هستند که به طور خاص برای نیازهای گرافیکی و بازی های ویدیویی امروزی طراحی شده اند. همچنین گزینه ای مناسب برای معمارانی است که به دنبال بهترین لپ تاپ برای معماری با مشخصات عالی با قیمت مناسب هستند. در حالی که لپ تاپ های گیمینگ زیادی وجود دارد، Asus ROG Zephyrus از بهترین هاست و ادعا می کند که “قدرتمندترین 14 اینچ جهان” است. پردازنده مرکزی 8 هسته ای AMD Ryzen 9 4900HS و پردازنده گرافیکی GeForce RTX 2060 به شما در طراحی چند حرفه ای با سرعت بالا به حرفه ای ها کمک می کند. نمایشگر 14 اینچی آن را جمع و جور نگه می دارد و وزن لپ تاپ آن نیز تنها 1.6 کیلوگرم است که برای دستگاهی با این قدرت و توانایی سبک است.
5 – لپ تاپ Dell Inspiron 13 7000
بهترین لپ تاپ لمسی برای معماران
برای معماران و طراحانی که دوست دارند پروژه های خود را با استفاده از نمایشگر دیجیتال و لمسی ارائه دهند، Inspiron 13 7000 دارای صفحه لمسی است که زیبایی و مشخصات قوی را ترکیب می کند. پردازنده Intel Core i7 امکان اجرای همزمان چندین برنامه را بدون هیچ مشکلی فراهم می کند و یک هارد دیسک تا 2 ترابایت نیز در دسترس است، بنابراین ذخیره سازی هرگز مشکلی ایجاد نمی کند. Inspiron 13 7000 با صفحه نمایش 13.3 اینچی برای معمارانی که می خواهند لپ تاپی قابل حمل بیشتری نسبت به ایستگاه های کاری بزرگتر 15 و 17 اینچی داشته باشند، ایده آل است، هرچند دل این سری را با سری XPS خود پوشش می دهد.
6 – لپ تاپ Microsoft Surface Book
بهترین دو در یک لپ تاپ/تبلت برای معماران
سری لپ تاپ های Microsoft Surface از جمله مدل های Surface Go ، Surface Pro و Surface Book به دلیل ترکیب مشخصات قدرتمند و ساخت مقاوم و با کیفیت بالا، شهرت فوق العاده ای پیدا کرده است. طبق گزارشات، Surface Book 3 با 32 گیگابایت رم و 2 ترابایت حافظه SSD، “سریعترین لپ تاپ Surface” است که به کاربران امکان می دهد کارهای فشرده را انجام دهند و فایل های ویدیویی بزرگ را بدون تأخیر ویرایش کنند.
لولای محکم Surface Book باعث می شود تا صفحه نمایش از صفحه کلید جدا شود و یک تبلت قدرتمند را تشکیل دهد ، انعطاف پذیری زیادی را برای ارائه یا همکاری با مشتریان و پیمانکاران در دفتر و یا محل کار برای معماران فراهم می کند.
7 – لپ تاپ MSI GS66 Stealth
بهترین لپ تاپ MSI برای معماران
MSI GS66 Stealth جایزه بهترین لپ تاپ برای معماری امسال را به خود اختصاص می دهد. Stealth با طراحی کم رنگ و مشکی مات به زیبایی با خانه یا محل کار شما ترکیب می شود. ویژگی های این لپ تاپ فراتر از زیبایی آن است. مانند Asus ROG ،MSI GS66 Stealth یک لپ تاپ مخصوص بازی با عملکرد بالا است که مشخصات آن مطابقت دارد. پردازنده Intel Core i9، حافظه رم 32 گیگابایتی، حافظه ذخیره سازی 1 ترابایتی SSD و گرافیک سری NVIDIA GeForce RTX SUPER آن را در لیست بهترین لپ تاپ برای معماری قرار داده است.
8 – لپ تاپ Samsung Notebook 9 Pro
بهترین لپ تاپ سامسونگ برای معماران
سامسونگ نوت بوک 9 پرو در رقابت با Microsoft Surface Book و Dell Inspiron در بازار هیبریدی 2 در 1 ، لپ تاپ / تبلت، از یک صفحه لمسی قابل لمس و یک قلم برای طراحی در حین حرکت برخوردار است. برای معمارانی که محصولات سامسونگ را دوست دارند، بدون شک Notebook 9 Pro بهترین لپ تاپ برای معماری این شرکت تا به امروز است که مشخصات کاملی (پردازنده Intel Core i7 ، Intel UHD Graphics 620 و فضای ذخیره سازی SSD تا 2 ترابایت) را با یک شاسی سبک و باریک ترکیب کرده است.
9 – لپ تاپ HP 15
بهترین لپ تاپ زیر 800 دلار برای معماران
هنگامی که نوبت به قیمت و کارایی می رسد، لپ تاپ HP 15 به سختی قابل شکست است. این دستگاه با پردازنده Intel Core i5 و 16 گیگابایت رم می تواند با لپ تاپ های ممتاز که قیمت بسیار بالاتری دارند رقابت کند و می تواند با اکثر وظایفی که معماران و طراحان بر عهده دارند کنار بیاید. همچنین جمع و جور است، وزنی کمتر از 2.2 کیلوگرم دارد و از یک صفحه نمایش لمسی با وضوح تصویر WLED با وضوح بالا، ایده آل برای ارائه پروژه ها و کار بر روی برنامه های طراحی گرا با قلم مورد نظر شما است.
10 – لپ تاپ Lenovo IdeaPad 3
بهترین لپ تاپ برای معماران زیر 500 دلار
Lenovo’s IdeaPad 3 نمونه دیگری از لپ تاپ ارزان قیمت است که در هنگام پردازش قدرت، ارزش باورنکردنی برای سرمایه شما فراهم می کند. اگرچه انتظار ندارید که از نظر عملکرد با Lenovo ThinkPad P73 مطابقت داشته باشد ، به لطف پردازنده Intel 10th Gen Dual-Core i3-1005G1 اینتل می تواند با طیف گسترده ای از وظایف طراحی معماری کنار بیاید. IdeaPad 3 همراه با 12 گیگابایت رم و یک ماموت 1 ترابایتی در فضای ذخیره سازی ، یک لپ تاپ سطح عالی را برای دانشجویان و متخصصان جوان با کمی کمتر از 500 دلار ساخته است.
نتیجه گیری
در این مقاله سعی کردیم ابتدا مشخصات مورد نیاز لپ تاپ برای معماری را مورد بررسی قرار دهیم و سپس بهترین لپ تاپ برای معماری را از هر لحاظ بررسی و مقایسه کردیم تا شما کاربران بتوانید لپ تاپ های متفاوت با ویژگی های متفاوت را شناخته و بسته به نیاز و بودجه خود انتخاب کنید. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.