هندزفری گردنی که با نامهای دیگری مثل هندزفری یقهای هم شناخته میشود، همچنان در لیست پرفروشترینهای بازار قرار دارد. این هندزفریها با بلوتوث به موبایل، لپتاپ یا غیره متصل میشوند و به همین دلیل در گروه هندزفریهای بیسیم قرار دارند. هرچند که گوشیهای این هندزفری با سیمهای کوتاهی به حلقه آنها متصل است.
اگر شما هم قصد خرید یک هندزفری گردنی را دارید؛ اما از درستبودن انتخاب خود مطمئن نیستید، با ما همراه باشید. ما در ادامه مزایا و معایب هندزفری گردنی را زیر ذرهبین قرار میدهیم تا شما بتوانید انتخاب آگاهانهتری را تجربه کنید.
چرا باید هندزفری یقهای بخریم؟ آشنایی با مزایای هندزفری گردنی
شاید در نگاه اول هندزفری گردنی کمتر جذاب دیده شود. به ویژه زمانی که آن را با هندزفریهای بلوتوثی دیگر مثل ایربادها مقایسه میکنید. این هندزفریها یک حلقه گردنی دارند که شاید به نظرتان جالب نباشد؛ اما باید بدانید که همین حلقه از نگاه تولیدکنندگان یک قطعه کاملا کاربردی است. چرا که فضای نسبتا بزرگی را در اختیار آنها قرار میدهد تا از باتریهای بزرگتر، میکروفونهای قدرتمندتر و سایر قطعات استفاده کنند. در واقع همین حلقه مزیتهای بسیاری را به هندزفریهای گردنی میبخشد. در ادامه به تمام مزایای این مدل از هندزفریها میپردازیم:
استفاده راحتتر از مزایای هندزفری گردنی
هندزفریهای گردنی با بلوتوث به گوشی متصل میشوند. پس در این میان خبری از سیمها نیست. این یعنی در مقایسه با هندزفری سیمی نباید با سیمها درگیر باشید. پس شما میتوانید راحتتر به موسیقی موردعلاقهتان گوش دهید یا به مکالمه مشغول شوید. نیازی نیست که در این مدت گوشی را در دست یا جیب خود قرار دهید. به علاوه، با یک هندزفری گردنی، دیگر با معضل همیشگی گرهخوردن سیم هندزفری هم روبهرو نمیشوید.
عمر باتری بیشتر؛ ویژگی مثبت هندزفری یقهای
هندزفریهای گردنی در مقایسه با ایربادها یا هندزفریهای بلوتوثی شارژ بیشتری را نگه میدارند. چرا که باتریهای قویتری را میتوان در حلقه گردن این هندزفریها جا داد. این مزیت برای کسانی که در روز طولانی مدت از هندزفری خود استفاده میکنند، بسیار کارآمد است.
کیفیت صدای بالای هندزفری گردنی
از آنجایی که در هندزفریهای گردنی محدودیت فضا برای استفاده از درایورهای صوتی وجود ندارد، این هندزفریها معمولا از کیفیت صدای بالایی برخوردارند. در واقع، از این نظر تفاوتی با هندزفریهای سیمی ندارند. البته این موضوع بیشتر به مدل آنها بستگی دارد. برای مثال، بعضی از مدلها به قابلیت حذف نویز مجهز هستند. این قابلیت به افزایش کیفیت تماسها و صدای پخش موسیقی در مکانهای پرسروصدا کمک زیادی میکند.
طول عمر بالاتر از مزایای هندزفری یقهای
هندزفریهای گردنی ظرافت ایربادزها(هندزفریهای بلوتوثی) را ندارند. به همین دلیل طول عمر بالاتری دارند. از همه مهمتر این که هرگز موقع راهرفتن یا دویدن از گوش شما نمیافتند. بنابراین، احتمال آسیبدیدن آنها یا گمشدنشان بسیار کمتر است. به خصوص که گوشی بیشتر هندزفریهای گردنی خاصیت مغناطیسی دارند. یعنی زمانی که آنها را از گوش خود بیرون میآورید با آهنرباهایی که درون گوشیها قرار دارد، به هم میچسبند.
وزن کمتر گوشیها؛ ویژگی مثبت هندزفری گردنی
باتری، میکروفون، دکمهها و غیره همگی داخل حلقه هندزفری گردنی قرار گرفتهاند؛ اما تمام این تجهیزات در ایربادزها دقیقا داخل گوشی جا داده شدهاند. این مزیت باعث شده است که گوشیهای هندزفری گردنی در مقایسه با هندزفریهای کاملا بیسیم وزن کمتری داشته باشند. بنابراین، دیرتر گوش شما را خسته میکنند.
حملونقل راحتتر؛ از مزیت هندزفری دورگردنی
هندزفریهای گردنی باکس شارژ ندارند که برای نگهداری یا جابهجایی به آنها نیاز داشته باشید. کافی است که این هندزفریها را دور گردن خود بیندازید تا همهجا همراه شما باشند. بدون این که نیاز باشد جایی در کیف یا جیب برایشان در نظر بگیرید یا حتی نگران گمشدن آنها باشید.
معایب هندزفری گردنی چیست؟
آشناشدن با مزایا و معایب هندزفری گردنی قبل از انتخاب و خرید این هندزفریها ضروری است. تا اینجا با مزایای این لوازم جانبی آشنا شدیم؛ اما هندزفریهای گردنی درست مثل هر وسیله دیگری معایبی هم دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
ابعاد بزرگتر؛ از مشکلات هندزفری گردنی
مسلما هندزفریهای گردنی در مقایسه با ایربادزها فضایی بیشتری را اشغال میکنند. بنابراین استفاده از آنها همیشه هم راحت نیست. برای مثال موقع دراز کشیدن حلقه هندزفری گردنی ممکن است شما را اذیت کند.
استایل معمولی؛ از معایب هندزفری گردنی
هندزفریهای گردنی به شیکی ایربادزها نیستند و طراحی معمولی دارند. اگرچه این ویژگی را نمیتوان عیب دانست؛ اما برای بسیاری از کاربران اهمیت بالایی دارد.
وزن بیشتر
به طور کلی وزن برخی از هندزفریهای گردنی بیشتر از سایر هندزفریهاست. البته بیشتر این وزن مربوط به حلقه گردنی هندزفریهاست که موقع استفاده اصلا فشاری به گوش یا گردن وارد نمیکند. با این وجود ممکن است این مورد از نظر برخی کاربران یک عیب محسوب شود.
محدودیت در فاصلهگرفتن از دستگاه
یک مزیت هندزفری گردنی این است که شما میتوانید بدون همراهداشتن گوشی به مکالمات خود ادامه دهید یا به موسیقی گوش کنید. با این وجود شما نمیتوانید زیاد از گوشی خود فاصله بگیرید. این فاصله بستگی به برد نسخه بلوتوث هندزفری شما دارد؛ اما معمولا اگر فاصله شما از گوشی بیش از 10 متر شود، اتصال بین گوشی و هندزفری قطع خواهد شد.
مشکل در برقراری اتصال؛ از معایب هندزفری گردنی
هندزفریهای گردنی مثل دیگر هندزفریهای بیسیم با بلوتوث به گوشی متصل میشوند. این اتصال بلوتوثی همیشه به درستی برقرار نمیشود و گاهی ممکن است کاربر را با مشکلاتی روبرو کند. به ویژه زمانی که در محدوده هندزفری دستگاههای بلوتوثی دیگری هم وجود دارند.
نیاز به شارژکردن؛ از مشکلات هندزفری یقهای
هندزفریهای گردنی برخلاف هندزفریهای سیمی همیشه آماده به کار نیستند. باید باتری آنها شارژ باشد تا بتوانند شما را همراهی کنند. پس مثل دیگر هندزفریهای بلوتوثی باید همیشه میزان شارژ آنها را کنترل کنید.
هندزفری گردنی بخریم یا نه؟
در این مطلب به طور کامل با مزایا و معایب هندزفری گردنی آشنا شدید. به طور کلی این نوع از هندزفریها میتوانند یک گزینه عالی برای خرید باشند؛ اما این موضوع به نیازها و علایق شما بستگی دارد. شما باید با درنظرگرفتن فاکتورهایی مثل: سهولت استفاده، قیمت، طراحی، کیفیت صدا، قدرت باتری وغیره برای خرید این هندزفریها تصمیم بگیرید.
به هر حال، تصمیم به خرید هر نوع هندزفری که دارید، فراموش نکنید که بازار پر از مدلهای تقلبی است. مدلهایی که با اصل آنها از نظر ظاهر مو نمیزنند. پس برای اطمینان بیشتر حتما هندزفری موردنظر خود را از فروشگاههای معتبری مثل جانبی خریداری کنید.