شایعه استفاده مدیاتک از معماری 4 نانومتری برای تولید انواع تراشههای موبایل قدیمی نیست و حتی برخی معتقدند که بیشترین فروش در اختیار اولین کسی است که پردازندههای SoC را بر اساس معماری گره 4 نانومتری عرضه میکند. طبق شایعات جدید منتشر شده، این احتمال وجود دارد که پردازنده MediaTek Dimensity 2000 براساس معماری ARM V9 ساخته شده باشد که میتواند ثبات بیشتری را در حالت چند وظیفهای در گوشیهای همراه به وجود آورد.
احتمالا پردازنده بعدی Dimensity 2000 بر اساس فرایند تولید 4 نانومتری TSMC خواهد بود و مدیاتک پیش از این نمونههایی را برای آزمایش داخلی به شرکای سخت افزاری خود تحویل داده است. اگر همه چیز خوب پیش برود، باید اولین گوشیهای مجهز به Dimensity 2000 را در اوایل سال آینده، در بازار مشاهده کنیم.
علاوهبر این، SoC پرچمدار این شرکت از معماری جدید ARM V9 و همچنین هسته جدید Cortex-X2 استفاده میکند که میتواند یک چیپ مناسب برای پرچمداران جدید باشد. میتوان تصور کرد که عملکرد Dimensity 2000 تفاوت چندانی با SoC درجه یک کوالکام برای سال 2022 ندارد و احتمالا باید در آینده شاهد رقابتهای زیادی بین این دو چیپ جدید باشیم.
شرکت مدیاتک و کوالکام در تلاش هستند تا با به ثبات رساندن آزمایشات خود در مورد انواع پردازنده های جدیدی که ارائه دادند، سهم اولیه و بیشتری را از بازار دریافت کنند و تاکنون کوالکام با همکاری شرکت ریلمی از رقیب خود جلوتر است که این موضوع میتواند در آینده با طراحی جدید Dimensity 2000 تغییر کند.
این طراحی و معماری جدید از نظر پردازشی و حتی مقایسه تا حدود زیادی برابر با نسخه مدیاتک می باشد و میتواند برای اجرای وظایف چندبرنامهای به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین این پردازنده، اکنون دارای هستههای جدید داخلی است که بهینه سازی مناسبی نیز دارند و میتوان از آنها در تولید انواع گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید نیز استفاده نمود. نظر شما در مورد این پردازنده جدید شرکت مدیاتک چیست؟