شروع راهاندازی یک کسبوکار و تبدیل یک ایده به مرحله درآمد زایی در عین اینکه بسیار شیرین است اما با چالشهای زیادی روبرو است و یک کارآفرین با تصمیمهای درست میتواند در این مسیر موفق شود و استارتاپ را به موفقیت برساند. استفاده از ابزارها و روشهای جدید، حضور در فضای مجازی و فعالیت در شبکههای اجتماعی و به خصوص داشتن یک سایت برای راهاندازی یک استارتاپ ضروری است و بسیاری از کسبوکارهای استارتاپی موفق امروز بر اساس ارائه خدمات از طریق یک اپلیکیشن یا سایت هستند مواردی مانند اسنپ یا دیجی کالا دو مثال از بزرگترین استارتاپهای امروز است که ممکن است هر روز با آنها سروکار داشته باشیم بنابراین داشتن یک سایت برای راهاندازی یک کسبوکار ضروری و پیشرفت یک استارتاپ ضروری است.
چگونه یک استارت آپ راهاندازی کنم؟
شروع یک کسبوکار مانند کنار قرار گرفتن قطعات یک پازل است. ابتدا باید تعیین کنید که آیا ایده شما ارزش تبدیل شدن به یک کسبوکار را دارد یا خیر، سپس باید تعیین کنید که آیا ایده شما قابل اجرا است یا خیر. آیا مردم به دنبال کسبوکارو خدماتی شما هستند؟ آیا شکاف واقعی در بازار مشاهده کردهاید؟ سپس آماده شروع طراحی یک طرح کسبوکار شوید.
تقریباً 20 درصد از کسبوکارها در سال اول، 30.6 درصد از مشاغل پس از سال دوم، 49.7 درصد پس از پنج سال و 65.6 درصد پس از سال دهم شکست میخورند. بنابراین پس از راهاندازی شرکت و طرح تجاری خود باید هر سال به همان اندازه سخت کار کنید تا بتوانید آن را ادامه دهید. گامهای مهم راهاندازی استارتاپ شامل مراحل زیر است:
- نوشتن یک بوم کسبوکار
- تامین بودجه مورد نیاز به خصوص از طریق جذب سرمابهگذار
- خرید تجهیزات مورد نیاز و در صورت نیاز گرفتن یک دفتر کاری
- استخدام نیروهای مختصص
- بازاریابی خدمات و کسبوکارتان
استارتآپها برای عملی کردن ایدههای خود به یک سایت نیاز دارند. یک وبسایت مکانی مناسب و مقرونبهصرفه برای آنها است تا ایدههای خود را توضیح دهند و همه ذینفعان را از پیشرفت خود مطلع کنند. طراحی سایت در راهاندازی کسبوکار شامل کانالهای دسترسی به مشتریان و کانالهای ارتباطی در بوم کسبوکار است اما برای طراحی سایت برای استارتاپ روشهای مختلفی وجود دارند که در ادامه با نکات برای طراحی سایت استارتاپ با وردپرس میپردازیم.
مقایسه سایت ساز با طراحی سایت استارتاپ با وردپرس
یکی از گزینهها برای طراحی سریع سایت برای استارتاپ، سایتسازها هستند اما دقت کنید که سایتسازها مناسب سایتهای استارتاپی نیستند و امکان افزودن امکانات بیشتر به سایتتان را ندارند یا مجبور میشوید هزینه زیادی را برای تغییرات در سایتتان پرداخت کنید؛ در صورتی که این کار در سایتهای وردپرس با نصب افزونههای متنوعی که وجود دارد امکان پذیر است همچنین نیاز به شارژ سالانه فروشگاهسازها را دارید در صورتی که با خرید قالب و افزونههای وردپرس فقط یکبار هزینه را پرداخت میکنید و مادامالعمر قابل استفاده هستند. مشکلات دیگری مانند عدم دسترسی به دیتابیس، امنیت نامشخص و سئوفرندلی نبود سایت سازها سایتها باعث شده که انتخاب مناسبی برای طراحی سایت استارتاپ نباشند.
مزیتهای طراحی سایت استارت با وردپرس
از آنجایی که این کسب و کارهای نوپا، هنوز در ابتدای راه برای جذب سرمایهگذار هستند نمیتوانند هزینه و زمان زیادی را برای شروع کار در سایت صرف کنند میتوانند از قالبهای سایت های استارت آپ در وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای سریع، آسان و ارزان استفاده کنند. مهمترین مزیت وردپرس برای طراحی سایت استارتاپ شامل موارد زیر است:
سرعت بالا: سایت وردپرس سریع قابل راهاندازی است کافیست هاست و دامین را خریداری کنید و با نصب قالب وردپرس سایتتان را در نیم ساعت بالا بیاورید و به سفارشیسازی قالب بپردازید.
هزینه پایین: معمولا استارتاپها بودجه بالایی ندارند و نیاز است تا با کمترین هزینه کار را پیش ببرند برای شروع استارتاپ با سایتهای وردپرسی میتوانید در هزینهها صرفهجویی کنید.
بدون نیاز به دانش برنامه نویسی: طراحی سایت برای استارتاپ با وردپرس نیاز به دانش برنامه نویسی و تخصص بالایی ندارد و با نصب قالبهای آماده میتوانید یک سایت با امکانات کامل داشته باشید.
پشتیبانی رایگان: سایتهای وردپرسی نیاز به ادمین یا یک تیم برای مدیریت سایت ندارند و خودتان میتوانید سایت را مدیریت کنید.
استارتاپهای موفق ایران که با وردپرس شروع شدند
استارتاپهای زیادی وجود دارند که در ابتدا با وردپرس شروع به کار کردهاند و هنوز هم در حال فعالیت هستند و یا سایتهای بر پایه فروش محصولات وردپرسی هستند از جمله استارتاپهای موفق ایران میتوان سایتهایی مانند راست چین، ابزار وردپرس، ژاکت و انزل وب را نام برد که علاوه بر اینکه با وردپرس طراحی شدهاند در حوزه فروش این محصولات فعالیت میکنند.
برای طراحی سایت با وردپرس میتوانید قالبهای متنوع را از سایت راست چین خریداری کنید و به راحتی با نصب و سفارشی سازی بک قالب فروشگاهی سایت فروشگاهی داشته باشید و یا با افزونههای وردپرس امکانات زیادی را به سایتتان اضافه کنید مثلا هر صفحهای که نیاز دارید را با افزونههای صفحه ساز مانند المنتور در وبسایت خود طراحی و اضافه کنید. مجموعه کاملی از افزونهها و قالبهای وردپرس در سایت راست چین وجود دارد و به عنوان اولین مارکت پلیس قالب و افزونه وردپرس تمام ابزارهای مورد نیاز شما برای طراحی سایت استارتاپ را فراهم میکند و کاربران زیادی تا الان سایتهای خود را با محصولات راست چین راه اندازی کردهاند و با خدماتی که ارائه میدهد کار راهاندازی سایت ارزان برای استارتاپ را آسان میکند.
چهطور بهترین قالب استارتاپ را پیدا کنیم؟
برای طراحی سایت استارتاپ با وردپرس نیاز به یک قالب دارید که تنها ظاهر سایت شما نیست و امکانات مورد نیاز شما برای طراحی سایت در این قالبها لحاظ شدهاند مواردی مانند صفحات مختلف تماس با ما، درباره ما، صفحه اصلی، اسلایدر، منو، عضویت کاربران، فروشگاه، وبلاگ و… در این قالبها قرار داده شدهاند با ظاهری مدرن و کاملا واکنشگرا برای نمایش در دستگاههای مختلف مناسب هستند.
برای نمونه قالب بی تم یک قالب چند منظوره حرفهای است که برای راهاندازی انواع سایتهای شرکتی، فروشگاهی، پزشکی و… میتوان آن را نصب کرد و دارای 765 تمپلیت آماده است و میتوانید دمویی که مورد نظرتان است را انتخاب کنید و یک سایت کامل مشابه دمو زیر داشته باشید.
قالب آوادا نمونهای از پرفروشترین قالبهای چند منظوره وردپرس است که به شما کمک میکند هر نوع سایتی را به راحتی طراحی و پیاده سازی کنید دارای 72 دمو و صفحه ساز اختصاصی است پس از نصب قالبهای سایتها استارت آپ با وردپرس گزینههای سفارشیسازی متنوعی در آن گنجانده شده است. تنظیمات شخصیسازی قالب به شما امکان میدهد سایت خود را با یک پیش نمایش زنده از تنظیمات بهروزرسانی کنید.