ال سی دی را میتوان یکی از مهمترین قسمتهای نمایشگر هر گوشی تلفن همراه دانست. با توجه به نقشی که این قطعه در نمایش تصاویر و سایر محتواها ایفا میکند، مراقبت از آن اهمیت اساسی دارد؛ اما درهرحال ال سی دی گوشی ممکن است، به علتهای مختلف، دچار خرابی یا سوختگی شود. نکته قابل ذکر این است که سوختن ال سی دی، همیشه به معنای خاموشی کامل صفحهنمایش گوشی نیست؛ بهعبارتدیگر این اتفاق با نشانههای مختلفی همراه است. در این مقاله قصد داریم، شما را با اصلیترین علائم سوختن ال سی دی گوشی آشنا کنیم؛ همچنین در ادامه به برخی از دلایل از کار افتادن این بخش از دستگاه تلفن همراه اشاره میشود.
بررسی علائم سوختن ال سی دی گوشی
روشن نشدن صفحه نمایش گوشی
روشن نشدن صفحهنمایش گوشی را میتوان یکی از رایجترین نشانههای سوختن ال سی دی دانست. در این حالت، با زدن دکمه پاور گوشی، نمایشگر، تاریک باقیمانده و تلاش شما برای روشن کردن آن بیفایده خواهد بود.
شایان ذکر است که روشن نشدن صفحهنمایش تلفن همراه به دلایل مختلفی ممکن است، اتفاق بیفتد که یکی از آنها سوختگی ال سی دی است؛ بنابراین در هنگام مواجهه با این اتفاق، بهترین کار مراجعه به یک متخصص تعمیر موبایل یا مرکز معتبر است.
سیاه شدن بخشی از صفحه نمایش موبایل
مواقعی پیش میآید که با وجود خرابی ال سی دی، صفحه گوشی روشن شده و تصاویر مشاهده میشوند؛ اما قسمتی از تصویر سیاهرنگ است. در این حالت اگر به گوشی رسیدگی نشود، سیاهی نمایشگر بهسرعت گسترش مییابد و حتی احتمال خراب شدن سایر قسمتهای صفحهنمایش نیز وجود خواهد داشت.
با توجه به آنچه گفته شد، در صورت سیاه شدن بخشی از صفحهنمایش بهاحتمالقریببهیقین، ال سی دی گوشی سوخته و دراسرعوقت باید تعویض یا تعمیر شود.
بنفش شدن صفحه نمایش گوشی
یکی دیگر از علائم سوختن ال سی دی گوشی، بنفش شدن همه یا بخشی از صفحهنمایش است. این حالت معمولاً به علت وارد شدن ضربه به گوشی ایجاد میگردد و نشاندهنده سوختگی بخشی از پیکسلهای ال سی دی است.
شکستگی روی صفحه نمایش گوشی
به نظر میرسد که واضحترین علامت سوختن ال سی دی، شکستگی روی صفحهنمایش گوشی است. هر چند که گاهی اوقات این شکستگی به گلس دستگاه، محدود میشود؛ اما احتمال دارد که بر اثر وارد آمدن ضربه شدید، ال سی دی دستگاه نیز دچار آسیبدیدگی گردد. در این شرایط باید هر چه سریعتر به تعمیرکار مراجعه کرد؛ تا از ایجاد خرابیهای بیشتر جلوگیری به عمل آید.
پرش تصویر در صفحه نمایش
خرابی ال سی دی، همیشه با سیاهی یا شکستگی همراه نیست؛ گاهی اوقات علائمی مثل پرش تصویر یا سوسوزدن نور صفحهنمایش به ما هشدار میدهند که ال سی دی گوشی سوخته است. هر چند که در این شرایط میتوان با موبایل کار کرد؛ اما توصیه ما این است که بهمحض مشاهده چنین علائمی در اولین فرصت به تعمیرکار مراجعه کنید؛ تا از بروز آسیبهای جدیتر پیشگیری شود؛ در صورت رسیدگی بهموقع حتی میتوان از سوختن کامل ال سی دی جلوگیری نمود.
از کار افتادن تاچ گوشی
از کار افتادن تاچ یا لمس یکی دیگر از علائم سوختن ال سی دی گوشی است؛ البته این اتفاق دلایل سختافزاری و حتی نرمافزاری دیگری نیز دارد؛ به همین علت توصیه میشود، در هنگام مشاهده اختلال در عملکرد تاچ گوشی، دستگاه را ریست کنید؛ اما در صورتی که حتی هارد ریست و ریست فکتوری جواب نداد، برای تعمیر یا تعویض ال سی دی از تعمیرکار کمک بگیرید.
مشاهده خطوط رنگی در نمایشگر گوشی
مشاهده خطوط یا هالههای رنگی و سیاه و سفید نیز میتواند، نشانهای از سوختن ال سی دی گوشی باشد. در این حالت باید قطعه مربوطه را تعویض کرد؛ تا مشکل برطرف گردد.
دلایل سوختن ال سی دی گوشی
از آنجا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است؛ بر آن شدیم که بخشی از دلایل سوختن ال سی دی گوشی را بیان کنیم. طبیعتاً با پیشگیری از یک سری اتفاقات و البته استفاده صحیح از گوشی میتوان طول عمر قطعات آن را افزایش داد.
ضربه خوردن
وارد آمدن هر گونه آسیب فیزیکی از جمله فشار، ضربه و سقوط میتواند، موجب ازکارافتادگی ال سی دی گوشی شود.
آبخوردگی گوشی
آبخوردگی گوشی یکی از دلایل رایج سوختن ال سی دی آن است. توصیه میشود، بهمحض نجات گوشی از آب با یک فرد متخصص نیز مشورت کنید؛ زیرا گاهی اوقات موبایل پس از خشک شدن در ظاهر بهخوبی کار میکند؛ اما بعد از مدتی شاهد اختلالاتی در آن خواهیم بود که نشاندهنده خرابی قطعات سختافزاری از جمله ال سی دی است.
خرابی برد گوشی
شاید باور آن برای برخی افراد مشکل باشد؛ اما یکی از علتهای سوختن ال سی دی گوشی، خرابی برد دستگاه است. از آنجا که کلیه قسمتهای گوشی از طریق برد به یکدیگر متصل هستند؛ بروز اختلال در آن میتواند، مشکلاتی را برای سایر اجزاء فراهم آورد و متأسفانه ال سی دی یکی از قطعاتی است که بر اثر خرابی برد آسیب میبیند؛ ازاینرو باید آن را جدی گرفت.
استفاده طولانی مدت از گوشی
استفاده مداوم از گوشی طی سالهای متوالی میتواند، باعث فرسودگی قطعات سختافزاری آن گردد. طبیعتاً ال سی دی نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ علاوه بر این استهلاک یا خرابی سایر قطعات نیز ممکن است، بر عملکرد ال سی دی تأثیر بگذارد.
بهترین مجموعه برای تعمیر گوشی با ال سی دی سوخته
اگر مقاله حاضر را بادقت مطالعه کرده باشید، متوجه شدهاید که برخی علائم ذکر شده، ممکن است، علتی غیر از سوختن ال سی دی داشته باشند. از طرفی تعمیر و تعویض ال سی دی یک کار تخصصی است؛ همچنین استفاده از قطعه باکیفیت و مناسب برای گوشی بسیار مهم به نظر میرسد. با توجه به این موارد توصیه ما این است که بهمحض مشاهده علائم سوختن ال سی دی گوشی به یک مرکز معتبر مراجعه کنید.
در ادامه از ماناتل بهعنوان بهترین مجموعه برای تعمیر گوشی با ال سی دی سوخته نام میبریم. با مراجعه به سایت ماناتل میتوانید بهراحتی مشکل خود را حل کنید. در این مجموعه شاهد حضور متخصصان مجرب در حوزه تعمیر انواع گوشی هستیم.
خبر خوب این است که برای تعمیر ال سی دی گوشی خود نیاز به مراجعه حضوری ندارید. کافی است، سفارش خود را در سایت ثبت کنید؛ تا کارشناسان مجموعه با شما تماس بگیرند. پس از دریافت مشاوره، پیک رایگان به محل سکونت شما فرستاده میشود. عیبیابی، برآورد هزینه، تعمیر و تحویل دادن تلفن همراه سالم، سایر مراحل ارائه خدمات تعمیر گوشی توسط شرکت ماناتل هستند.