شاید برای شما هم پیش اومده که در منزلتون لامپ کممصرفی رو مشاهده میکنید که مدام چشمک میزند و گویا در حال سوختن است، اما چرا این مشکلات برای لامپهای کممصرف به وجود میآید؟
این مشکل میتواند عوامل و راهحلهای مختلفی داشته باشید
اولین و بدون شک بهترین راه همیشه و همواره پیشگیری بوده و هست؛ الکتروشایلی به عنوان راه حل اول انتخاب و خرید بهترین برند لامپ LED را به شما پیشنهاد میکند. خرید لامپ کم مصرف ولتونیکس Voltonix بهترین چارهای ست که شما را از مشکلات بعدی لامپهای بیکیفیت بازار خلاص میکند. الکتروشایلی نماینده توزیع و تامین کننده لامپ های کم مصرف ال ای دی ولتونیکس در لاله زار بوده و به مناسبترین قیمت محصولات این شرکت معتبر را که بهترین و باکیفیتترین لامپهای کم مصرف را تولید میکند عرضه و تامین میکند.
حال بریم سراغ این موضوع که اساسا چه راهحلهایی برای لامپهایی که این مشکل برایشان پیش آمده وجود دارد:
۱- کلیدی که برای قطع و وصل لامپ استفاده میشود مشکل دارد.
بله درست است یکی از مهمترین احتمالها کلیدی است که برای این لامپ استفاده میشود، اگر توجه کنید داخل بعضی از کلیدهای برق چراغ کوچکی روشن است که برای مشخص شدن جای کلید در شب است کاربرد دارد، اگر چنین کلیدهایی لامپ را قطع و وصل میکند برای لامپ مشکل ایجاد میکند و باعث چشمک زدن آن میشود، دلیل این عمل هم این است که وقتی کلید قطع است یک برق کمی از چراغ داخل کلید عبور میکند و به لامپ میرسد.
راه حل:
قاب کلید خود را بهوسیلهی یک فازمتر باز کنید و لامپ داخل کلید را بیرون بکشید یا یکرشته از سیمهای لامپ داخل کلید را قطع کنید، اگر مشکل حل نشد راهکار دوم را بررسی کنید.
در مدار لامپ از کلید بدون چراغ استفاده کنید
۲– سیم فاز مستقیم به لامپ وصل است
گاهی اوقات مشاهده میشود که سیم نول مستقیما به کلید متصل میشود و سیم فاز را مستقیم به سرپیچ لامپ میبرند. همین مورد هم برای لامپهای کممصرف و ال ای دی مشکلساز میشود و باعث تضعیف و نیز چشمک زدن آنها خواهد شد.
راه حل:
برای حل چنین مشکلی باید منشأ سیمی که به لامپ آورده شده را پیدا کنید و جای فاز و نول را عوض کنید بهطور مثال اگر مستقیم به جعبهفیوز رفته باشد باید در آنجا جای نول و فاز را جابجا کنیم تا لامپ درست عمل کند.
تغییر سیم فاز و نول برای جلوگیری از چشمک زدن لامپ
۳– استفاده از دیمر در مدار لامپ ال ای دی
دیمر یک مدار الکترونیکی است که روشنایی یک لامپ را تغییر میدهد. بنابراین با دیمر میتوان روشنایی یک لامپ را کنترل کرد و به دلخواه تغییر داد. گاهی اوقات ناسازگاری لامپ استفاده شده و دیمر باعث چشمک زدن لامپ خواهد شد.
راه حل :
برای حل این مشکل دیمر خود را بازکنید بجای آنیک کلید یک پل نصب کنید، توجه داشته باشید که کلید دارای چراغ درون خود نباشد برای این کار حتمابرق را قطع کنید.
استفاده از کلید معمولی به جای دیمر
علت چشمک زدن لامپ ال ای دی در حالت روشن
چشمک زدن لامپ LED میتواند ناشی از سوختن تعدادی از قطعات مانند IC، خازن، فیوز، مقاومتها و چوک مغناطیسی و غیره میباشد.
توجه کنید که تعمیر کردن این قطعات نیاز به دانش فنی دارد و از نظر اقتصادی مقرونبهصرفه نمیباشد.
حتما هنگام خرید به برند لامپ و نشان استاندارد آن دقت کنید. لامپهای بیکیفیت بعد از ۱ تا ۳ ماه استفاده به چشمک زدن خواهند افتاد. پیشنهاد الکتروشایلی به شما خرید لامپ کم مصرف ولتونیکس است. ولتونیکس برندی ست که حالا حالاها چشمک نمیزد.