ZCash در اکتبر 2016 توسط توسعه دهنده ای به نام Zooko Wilcox ایجاد شد. ویلكاکس واقعا آنچه بیت کوین میتواند انجام دهد را دوست داشت، اما این واقعیت را دوست نداشت كه تراکنشها برای همه قابل مشاهده باشد. در عوض، او میخواست بلاکچینی ایجاد کند که به افراد امکان ارسال و دریافت وجه را به صورت ناشناس بدهد. این دقیقا همان کاری است که زیکش میتواند انجام دهد.
ویلكاكس برای تحقق بخشیدن به رویای خود، تغییرات كاملا چشمگیری در کد بیت کوین ایجاد کرد تا مطمئن شود که نه تنها خصوصی تر از بیت کوین است بلکه سریعتر هم هست.
زنجیره بلوک زیکش، ارز رمزنگاری شده خود را دارد که به آن زیکش یا ” ZEC ” نیز گفته میشود. همانند بیت کوین، حداکثر 21 میلیون سکه ZEC وجود خواهد داشت که پیش بینی میشود در سال 2032 به این میزان برسد.
با این حال، بلاکچین زیکش میتواند معاملات را بسیار سریعتر از بیت کوین پردازش کند و همچنین بسیارمقیاس پذیرتر است. مقیاس پذیری از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا بدان معنی است که بلاکچین میتواند بسیاری از تراکنشها را همزمان پردازش کند.
ویژگی اصلی زیکش این است که هویت فرستنده و گیرنده را پنهان میکند. در واقع، آنقدر خصوصی است که تنها اطلاعاتی که میتوانید ببینید تاریخ و زمان معامله است.
زیکش غیرمتمرکز و درست مثل بیت کوین، هیچ شخص یا مرجعی زیکش را کنترل نمیکند. در عوض، بلاکچین توسط ماینرها نگهداری میشود که در ازای وقت و توان الکتریکی خود سکههای زیکش پاداش میگیرند.
هدف اصلی زیکش این است که به مردم اجازه میدهد ارسال و دریافت وجوه به سرعت، ارزان و از همه مهمتر، خصوصی انجام پذیرد. در حقیقت، تیم زیکش امیدوار است که روزی تبدیل به یک سیستم پرداخت جهانی شود، که توسط مردم سراسر جهان مورد استفاده قرار بگیرد.
ارز دیجیتال بایننس کوین توسط صرافی بایننس که یکی از صرافیهای بزرگ و معتبر و قابل اعتماد جهان میباشد عرضه شده و امروزه روند رشد صعودی داشته و آینده امیدوار بخشی را انتظار میرود. ارز دیجیتال بایننس کوین مورد استفاده در دنیای کریپتو بوده و حتی میتوان از آن جهت انجام یک سری کارهای پرداختی ارز دیجیتالی نظیر مسافرت، رزرو و خرید و فروش استفاده کرد. بایننس کوینها تقریبا هر سه ماه یکبار دچار توکن سوزی شده و با این کار قیمت توکنهای باقی مانده افزایش مییابد. صرافی بایننس بسیار معتبر بوده و کاربران زیادی نیز دارد. ارز دیجیتال بایننس کوین یکی از ارزهایی میباشد که ارزش سرمایه گذاری را داشته همچنین نحوه مبادله و کار با این ارزها از طریق صرافی بایننس راحت و آسان حتی برای افراد مبتدی و تازه کار میباشد.

بایننس کوینها به راحتی در کارتهای اعتباری ارزهای دیجیتالی مورد استفاده بوده و میتوان در پرداختهای کریپتو از آن بهره برد. همچنین امروزه میتوان با استفاده بایننس کوین هتل و یا بلیط پرواز هواپیمایی را به راحتی رزرو کد. قابلیت سرمایه گذاری و نیز دریافت وام از دیگر کاربردهای بایننس کوین میباشد. قیمت این ارزها تا به امروز ۳۷۸ دلار بوده و میزان معاملات آن نیز بالا بوده است. شما همچنین میتوانید با مراجعه به سایت رسمی بایننس قیمت به روز آن را مشاهده کنید.
ارز دیجیتال اتریوم با نماد اختصاری ETH در سال 2013 توسط یک برنامه نویس و فعال در حوزه ارزهای دیجیتال به نام ویتالیک بوترین که تنها 20 سال سن داشت فعالیت خود با پیش فروش 11/9 کوین را شروع کرد و متقاضیان اتریوم با استفاده از بیت کوین میتوانستن این توکن را خریداری کنند.
قیمت یک اتریوم در زمان عرضه ۳۰ سنت بود. افزایش قیمت اتریوم ثابت کرد رمز ارزها میتوانند دارایی ارزشمندی باشند. در تابستان ۲۰۱۷ قیمت یک اتریوم حدود ۱۰۰ دلار بود و در اوایل ۲۰۲۱ این رمز ارز به ۱۵۰۰ دلار را رد کرد.
اتریوم یک بستر غیر متمرکز برای اجرای قرارداد های هوشمند میباشد. منظور از غیر متمرکز این است که توسط هیچ فردی کنترل نمیشود و هیچ شخصی نمیتواند در قرارداد های هوشمندی که تشکیل میشود دخالت کند یا اخلال ایجاد کند، زیرا این امکان به دلیل غیر متمرکز بودن وجود ندارد .
همچنین روی پلتفرم اتریوم میتوان به توسعه برنامههای کاربردی غیرمتمرکز پرداخت. توسعهدهندگان میتوانند روی پلتفرم اتریوم برنامههایی بنویسند که مقادیر دیجیتال را کنترل میکنند، دقیقا به صورتی که برنامهنویسی شدهاند اجرا میشوند و در سراسر جهان در دسترس هستند. از اتریوم هم مانند دیگر رمزارزها میتوان برای ارسال و دریافت جهانی ارزش بدون نظارت شخص سوم یا مداخله افراد یا سازمانها، استفاده کرد.
در صورتی که ارز دیجیتال اتریوم را خریداری کرده اید و یا میخواهید به عنوان یک کاربر جدید آن را تهیه کنید و یا تمایل به فروش آن دارید، میتوانید به سهولت و از طریق داشتن نمودار لحظه ای این رمز ارز، از آخرین قیمتها مطلع شده و با بررسی نمودار، بهترین زمان خرید و فروش آن را داشته باشید تا بتوانید به موقع اقدام نمایید.

در این سایتها، تغییرات بر اساس بازه زمانی مختلف اعم از یک ساعته، 24 ساعته، 7 روزه، 30 روزه و حتی یک ساله در جدول وجود دارد.
در واقع اگر بخواهید آینده قیمت ارز دیجیتال اتریوم را بدانید باید بگوییم که پیش بینی آن کمی دشوار است اما تحلیلگران و افراد خبره در این زمینه بر این عقیده هستند که این روند رو به رشد و افزایش خواهد بود. شاید یکی از مشکلات مبادلات ارز دیجیتال اتریوم را این بدانند که تنها میتواند در هر ثانیه فقط ۱۵ تراکنش را به انجام برساند اما با این وجود ارز دیجیتال اتریوم دومین ارز دیجیتال از بابت میزان سرمایه گذاری و حجم سرمایه به خود اختصاص داده در این بازار محسوب میشود.
توجه : دانوتک هیچ مسئولیتی در قبال صحت مطالب منتشر شده با تگ تبلیغات در سایت ندارد.