یکی از راههای رسیدن به موفقیت در فضای امروزی داشتن سایت خود و حرفهای است. شما چه کسب و کار در فضای بیرون داشته باشید و چه بخواهید از نو کسب و کاری را در فضای مجازی راه بیندازید حتما جهت کسب اعتبار و برندسازی هم که شده باید سایتی برای خود ایجاد کنید. امروزه افراد قبل از هر نوع همکاری یا خرید از شما در گوگل نام کسب و کارتان را جستجو میکنند تا ببینند آیا ردی از سایت شما در گوگل پیدا میشود یا خیر! برای این منظور به راحتی میتوان از وردپرس برای راه اندازی سایت و از امکانات آن مانند قالب وردپرس برای ساخت ظاهری حرفهای و عالی اقدام کرد. اگر موافق باشید کمی بیشتر درمورد قالب وردپرس بدانیم.
قالب رایگان وردپرس
قالب وردپرس که به آن پوسته یا تم نیز میگویند امکانی است که پس از نصب وردپرس باید درنظر بگیریم و با نصب آن، جذابیت ظاهری و امکانات سایتمان را افزایش دهیم تا حرفهای شود. وردپرس خود یک سایتساز کاملا رایگان بوده و قالب های رایگان وردپرس فراوانی نیز دارد که افراد به راحتی با کمک آنها میتوانند ظاهری جذاب را ایجاد کرده و به شخصیسازی قالب موردنظر بپردازند. اما مشکل اصلی در انتخاب بهترین گزینه برای استفاده است. چگونه میتوان قالب مناسبی را برای سایتمان انتخاب کنیم؟
راهنمای انتخاب قالب وردپرس متناسب با سایت
- رسپانسیو بودن
مخاطبین فضای نت بیش از اینکه با لپ تاپ و کامپیوتر وارد سایتها شوند، ترجیح میدهند با گوشی که در دست دارند خیلی راحت وارد سایتهای موردنیاز خود شده و عملیات بررسی و خرید را انجام دهند. حال اگر قالبی را انتخاب کنید که در گوشی موبایل یا هر دستگاه هوشمند دیگری به خوبی ظاهر نشده و سطوح دسترسی سختی داشته باشد، قطعا بازدید بالایی را از دست خواهید داد. - قالب سئو شده
قالب وردپرس رایگان نیز توسط برنامه نویسان و گرافیستها ساخته میشود. برای اینکه شرایط بهتری را رقم زده و محبوبیت خود را در بین موتورهای جستجو داشته باشد قطعا باید بهینه باشد. از این رو قالبی را تهیه کنید که مرجع آن استاندارد بوده و قوانین خاصی را دنبال کند. - سازگار بودن
قالبی که انتخاب میکنید حتما باید با آخرین نسخه وردپرس و افزونههای موجود در سایت سازگار باشد. هر گونه ناسازگاری شما را دچار مشکلات متعددی میکند. پس قبل از استفاده حتما قالب را در یک محیط تستی شبیهسازی شده با سایت اصلی خود حتما بررسی کنید. - بروزرسانی منظم
قالبها نیز مانند افزونه و هسته وردپرس باید امکان بروز شدن را داشته باشد. اینکار توسط توسعهدهنده و سازنده قالب انجام میشود . چنانچه قالبی چنین امکانی ندارد باید بیخیال آن شوید. - امکان سفارشیسازی
سفارشی سازی قالب امکان جالبی است که سازنده در اختیار شما قرار میدهد تا هرجا که خواستید تغییری در ساختار و طرح موردنظر بدهید،دستتان باز باشد. اینگونه با کمی مهارت میتوانید سایتی خلاق را ایجاد کنید. - پشتیبانی از ابزارکها
خیلی از قسمتهای یک سایت با کمک ابزارکها فعال میشوند. پس وجود آنها در قالب امری ضروری است مگر اینکه سایت شما به گونهای باشد که واقعا احتیاج به آن نداشته باشید. - سازگاری با شبکههای اجتماعی
وجود شبکههای اجتماعی مطلع کردن افراد از وجود آنها مسئله مهمی است که باید به آن بپردازیم و برای اشتراک گذاری محصولات، خدمات و محتوای سایت خود حتما از آنها استفاده کنیم. پس قالب موردنظر حتما باید چنین امکانی را داشته باشد.
نکاتی که در بالا گفته شد در واقع مسائل اساسی هستند که باید در انتخاب قالب رایگان وردپرس باید به آن توجه شود تا بهترین گزینه را بتوان انتخاب کرد.
قالب رایگان وردپرس را از کجا تهیه کنم؟
مسلما بزرگترین و معتبرترین منبع برای دانلود قالب وردپرس رایگان، مخزن وردپرس یا به عبارتی wordpress.org است. اما اگر بخواهید قالبها را بصورت مستقیم از مخزن دانلود کنیم به زبان اصلی و چپچین هستند و برای استفاده به عنوان سایت ایرانی باید بومیسازی شوند. بنابراین دو راه پیش روی ماست:
- فارسی سازی را یاد گرفته و خودمان هر نوع قالبی را برای سایت آماده و تنظیم کنیم.
- از سایتهای ایرانی که قالبهای مخزن را فارسیسازی کردهاند کمک بگیریم.
در مورد اول، باید بگوییم که آموزشهای این حوزه فراوان است و با کمی جستجو و علاقه میتوانید به راحتی آن را بیاموزید. آموزش در حوزه بومیسازی یا فارسیسازی قالبها بسیار است. اگر علاقه به این موضوع دارید حتما یاد بگیرید و هر قالبی را که دوست دارید انتخاب کنید.
اما اگر تمایل داشتید قالب رایگان و فارسی شدهای را دریافت کنید، از منابع ایرانی معتبر کمک گرفته و قالبها را دریافت کنید. یکی از این منابع که سالهاست در این زمینه فعالیت دارد، همیار وردپرس بوده که یک منبع بیشمار قالب وردپرس داشته و در هر حوزهای این قالبها بومیسازی شدهاند.
بهترین قالب های وردپرس رایگان
اولین قدم برای انتخاب قالب، مشخص کردن حوزه فعالیتی یا بهتر بگوییم هدف است. قرار است چه نوع سایتی راه بیندازید؟ چه امکاناتی برای سایت خود نیاز دارید؟ دوست دارید از چه رنگبندی و طرحی استفاده کنید؟ برای این منظور باید کاملا بررسی و تحقیق کنید تا بتوانید یک مورد عالی برای خود انتخاب کنید. حواستان باشد نمیتوانید مرتب قالب خود را عوض کنید پس انتخاب دقیقی داشته باشید.
قالب فروشگاهی Royal Shop فارسی
Royal shop یک قالب فروشگاهی محبوب با ظاهری متفاوت و جذاب است که بصورت رایگان و فارسی موجود است. برخی از امکانات عالی این قالب عبارت است از:
- فارسیسازی و راست چین
- پشتیبانی از ووکامرس
- امکان اتصال به درگاههای پرداخت
- امکان مدیریت حساب کاربران
- دارای تنظیمات رنگبندی و پس زمینه سایت
- دارای کدهای بهینه
- طراحی واکنش گرا
- قابلیت شخصی سازی آسان
- دارای بخش بنرهای تبلیغاتی
- امکان تغییر سایدبارها به حالت متحرک
قالب شرکتی Tech Startup فارسی
برخی کسب و کارها برای ارائه خدمات و نمونه کارهای خود نیازمند وبسایتی به سبک شرکتی هستند. قالبهای وردپرس شرکتی دقیقا چنین امکانی را در اختیارشان قرار میدهند.
Tech startup یک قالب عالی و جذاب با طراحی استانداردی است که به راحتی قابلیت تنظیم و سفارشی سازی داشته و برای تمامی کسب و کارهایی که قرار است خدمات خود را به نمایش بگذارند گزینه خوبیست. برخی از پررنگترین امکانات و ویژگیهای این قالب وردپرس رایگان عبارت است از:
- فارسی و راست چین سازی
- بهینه سازی کدها
- طراحی واکنش گرا
- امکان شخصی سازی بخش وبلاگ و سایدبار
- امکان تغییر رنگ منو و دکمهها
- امکان شخصی سازی هدر و فوتر
- دارای بخش آیکون شبکههای اجتماعی
- دارای بخش جستجو
- پشتیبانی از صفحه سازهای محبوب از جمله المنتور
- طراحی شده با صفحه ساز المنتور
قالب خبری EnterNews فارسی
این قالب یکی از بهترینها در زمینه ساخت سایت خبری همه جانبه است. با کمک آن به راحتی میتوانید سایت خبرگزاری خوبی را پیادهسازی کرده و پلنهای تبلیغاتی خود را بچینید. این قالب دارای امکانات زیر است:
- فارسی و راست چین سازی شده
- دارای دو فونت اختصاصی شبنم و ساحل
- بهینه سازی کدها برای تاثیر مثبت سئو
- قابلیت شخصی سازی راحت با ابزارکها
- طراحی کاملا واکنش گرا
- دارای بخش بنرهای تبلیغاتی
- سازگار با صفحه ساز گوتنبرگ
در پایان به شما پیشنهاد میکنیم همیشه در انتخاب قالب وردپرس دقت فراوان کنید تا آنچه دقیقا مطابق با خواسته و نیازهایتان است، مورد استفاده قرار دهید. ما در همیار وردپرس با وجود صدها قالب رایگان و بومیسازی شده، این انتخاب را تا حد زیادی برایتان آسان کردیم.