برای برخی افراد خرید کتاب و نگهداشتن آن بسیار مهم است زیرا در این صورت میتوانند زیر جملاتی که میخواهند خط بکشند یا کتاب را به دیگران امانت دهند یا دوباره برگردند و کتاب ها را بخوانند.
کتاب خواندن تاثیر زیادی در زندگی انسان ها دارد, افراد با خواندن کتاب علاوه بر این که با جهان جدیدی روبه رو میشوند اطلاعات جدیدی هم به دست میآورند و تاثیر زیادی نیز بر ذهن انسان دارد. همان طور که ورزش کردن موجب میشود به اندام ایده آل خود برسید, کتاب خواندن نیز موجب فعال شدن مغز و سلامت آن میشود.
هر چقدر بیشتر کتاب بخوانید مهارت زیادی در نوشتن پیدا خواهید کرد. کتاب خواندن به مدت طولانی موجب میشود تا دایره ی لغات شما گسترش پیدا کند و در هنگام نوشتن از کلمات زیادی برای بیان کردن افکار خود استفاده کنید. علاوه بر این که نویسنده ی خوبی خواهید شد بهتر هم میتوانید صحبت کنید.
با خواندن کتاب های گوناگون شما میتوانید به همه ی مسائل زندگی از زوایای گوناگون نگاه کنید و در مورد آن ها تصمیم بگیرید.
بهترین کتاب های ایرانی که باید خواند کدام ها هستند؟ تا کنون چند کتاب خوانده اید؟ به چه موضوعاتی علاقه دارید؟ در ادامه به معرفی برترین کتاب های ایرانی میپردازیم با ما همراه باشید.
برای خرید کتاب میتوانید به سایت تلکتاب مراجعه نمایید و کتاب های مورد نیاز خود را خریداری نمایید.
معرفی برترین کتاب های ایرانی
سال بلوا:
این کتاب نوشته ی عباس معروفی است که در 342 صفحه گرد آوری شده است. این کتاب در سال 1992 منتشر شد. داستان این کتاب در مورد نوشافرین دختر سرهنگ نیلوفری است که به علت پیشرفت درکار خود به استان سمسنان در سنگسر میرود. سرهنگ نیلوفری آرزوهای بزرگی برای دختر خود در سر دارد اما روزگار خواب های دیگری برای آن ها دیده است . ماجرای این کتاب در اواخر سلطنت رضا شاه و جنگ های جهانی دوم اتفاق میافتد. این کتاب روایتگر خاطراتی است که در ذهن نوشافرین تداعی میشود. اتفاقات این داستان در هفت شب اتفاق میافتد که هر شب را یکی از شخصیت های داستان روایت میکند.
معرفی عباس معروفی:
عباس معروفی در سال 1336 در تهران متولد شد. او رمان نویس, شاعر, روزنامه نگار ایرانی است. او اولین مجموعه ی خود به نام روبروی آفتاب را در سال 1359 منتشر کرد. اما پس از آن با انتشار سمفونی مردگان به شهرت زیادی رسید که این اثر به زبان های ایتالیایی, آلمانی و یونانی نیز ترجمه شده است. این اثر در سال 1368 منتشر شد و موجب شهرت بین المللی او شد.
پس از آن در سال 1371 کتاب سال بلوا را منتشر کرد.
عباس معروفی در سال 1996 جایزه ی هملت را دریافت کرد که اولین جایزه ی بین المللی او بود ، هم چنین در همین سال از سمت روزنامه نگاران کانادا جایزه ی روزنامه نگار آزاد را دریافت کرد.
در سال 2001 نیز موفق به کسب جایزه ی بنیاد انتشارات ادبی فلسفی سورکامپ شد.
پاییز فصل آخر است:
این کتاب نوشته ی نسیم مرعشی است که در سال 1393 منتشر شد. متن این رمان روان است و روایتگر زندگی سه دختر دهه ی شصتی است. در سال 1394 این رمان برنده ی جایزه ی ادبی جلال آل احمد شد. این رمان تاکنون به چاپ 39 رسیده است.
این کتاب روایتگر زندگی سه دختر به نام های روجا, لیلا و شبانه است که هر کدام از آن ها درگیر مشکلات خود هستند.
این کتاب بیشتر مورد استقبال دختران جوان قرار گرفته است زیرا نویسنده در کتاب بیشتر به دل مشغولی های دختران پرداخته است.
این کتاب شامل دو بخش تابستان و پاییز است که هر بخش نیز سه فصل دارد و هر فصل از زبان یکی از شخصیت ها روایت میشود. هر بخشی بیان گر دغدغه هایی همچون مهاجرت, روابط خانوادگی و عاطفی, هویت اجتماعی و … است.
چراغ ها را من خاموش میکنم:
این رمان نوشته ی زویا پیرزاد نویسندهی ارمنی تبار ایرانی است که در سال 1380 منتشر شد. این کتاب موفق به کسب جایزه ی بهترین رمان سال پکا, بهترین رمان سال بنیاد هوشنگ گلشیری, لوح تقدیر جایزه ی ادبی یلدا شده است.
از دیگر داستان های کوتاه او میتوان به طعم گس خرمالو, یک روز مانده به عید پاک, مثل همه ی عصرها اشاره کرد که با انتشار داستان طعم گس خرمالو توانست برنده ی جشنواره ی بیست سال ادبیات داستانی در سال 1376 و در سال 2009 جایزه ی کوریه انترناسیونال را دریافت کرد.
زویا پیرزاد از اندک نویسندگانی است که بیشتر کتاب های او به زبان فرانسه ترجمه شده است.
این کتاب تا کنون بیش تر از 88 بار تجدید چاپ شده است.
موضوع این کتاب داستان زندگی چند خانواده ی ارمنی ساکن آبادان در دهه ی چهل است. این کتاب از زبان زنی به نام کلاریس روایت میشود که او روابط خانوادگی, روزمرگی ها و… را بیان میکند.