چند صرافی ارز دیجیتال معتبر برای خرید ارز دیجیتال و فروش آن میشناسید؟ اگر بخواهید به دنیای ارز دیجیتال وارد شوید، صرافیها در آن به منزله یک درگاه ورودی هستند. در این مقاله قصد داریم چندین درگاه ورود به جهان رمزارز را به شما معرفی کنیم تا در نهایت با آگاهی کامل وارد چنین جهانی شوید. پس اگر میخواهید درباره این موضوع اطلاعات بیشتری بهدست بیاورید، پیشنهاد میکنیم که تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
یک صرافی ارز دیجیتال خوب چه ویژگیهایی دارد؟
صرافیهای معتبر جهانی دارای ویژگیهای مشترکی هستند که با استفاده از آنها محبوب دل سرمایهگذاران شدهاند. این صرافیها همگی از صرافیهای باسابقه دنیای کریپتوکارنسی هستند و بهشکل روزانه از آنها برای معاملات و سرمایهگذاری استفاده میشود.
صرافیهای مطرح جهان همگی از سطح امنیتی بالایی برخوردار هستند. آنها بهندرت دچار مشکلات جدی امنیتی مانند هک و نظایر آن خواهند شد.
این صرافیها همواره خدمات پیشرو و حرفهای را در اختیار کاربران قرار میدهند و پشتیبانی 24 ساعته و قوی دارند.
بهترین صرافیهای جهان برای خرید و فروش ارز دیجیتال کدامند؟
در ادامه مقاله به شما بهترین صرافیهای جهان را معرفی خواهیم کرد.
بایننس
بایننس یکی از معروفترین صرافیهای جهان است. این صرافی به لحاظ حجم معامله نیز بارها در رتبه نخست قرار گرفته و از زمان شروع به کارش تا به امروز پیشرفتهای زیادی کرده است. اما به دلیل تحریم مردم کشورمان نمیتوانند از این صرافی به راحتی استفاده کنند و با ریسکهایی همراه است. افراد به جای Binance برای خرید ارز دیجیتال از صرافی ارز دیجیتال Wallex میتوانند استفاده کنند.
این صرافی تا حدی پیشرفت کرد که توانست پس از چند سال فعالیت توکن بومی خودش را داشته باشد و ارزش آن را نیز بسته به اعتبار خود افزایش دهد.
این صرافی ارز دیجیتال در سال 2017 شروع به کار کرد و در طول سالهای فعالیت خود حاشیههای کمی داشته است. در کارنامه بایننس تنها یک سرقت سایبری به چشم میخورد. در سال 2019 یک گروه هکری توانست 2 درصد از داراییهای کل صرافی را به سرقت ببرد. پس از آن دیگر رخنه امنیتی مهمی در این صرافی رخ نداد.
کوین بیس
Coinbase نیز یکی از مراجع بزرگ خرید ارز دیجیتال است و دفتر رسمی آن در سانفرانسیسکو قرار دارد. کوین بیس بیش از 98 میلیون کاربر دارد و در این صرافی دستکم 256 میلیارد دلار سرمایه قرار گرفته است.
با این اعداد و ارقام بهخوبی میتوان متوجه شد که این صرافی تا چه حد بزرگ است. رقابت کوین بیس و بایننس یک رقابت کلاسیک است.
هر 2 صرافی تلاش میکنند تا با ارائه خدمت برتر محبوبیت خود را بیشتر کنند و از رقیب پیشی بگیرند. کوین بیس نیز همانند بسیاری از صرافیهای معتبر جهانی از کاربران خود احراز هویت طلب میکند و کسی بدون تکمیل آن نمیتواند از خدمات این صرافی ارز دیجیتال امریکایی بهرهمند شود.
کوکوین
کوکوین از سال 2017 رسما شروع به کار کرد و دفتر مرکزیاش را در جزیره سیشل قرار داد. نکتهای که در کوکوین برای تحلیلگران همیشه مسئلهای هاله در ابهام بوده این است که ما اطلاعاتی از کارمندان این شرکت نداریم.
در وبسایت رسمی این شرکت تنها بنیانگذاران کوکوین بهشکل بسیار مختصری معرفی شدهاند. کوکوین را میتوان بهجرات یکی از 5 صرافی برتر جهان دانست.
این صرافی بیش از 500 جفت ارز را پشتیبانی میکند و سرمایهگذاران به لحاظ خرید و فروش دستشان در این صرافی باز است.
بنیانگذاران این صرافی پیش از تاسیس آن، خودشان بر روی بلاکچین کار میکردند و پروژههای مختلفی هم داشتند.
جمنای
2 برادر امریکایی در سال 2015 توانستند صرافی gemini را بنیان بگذارند. این صرافی در ایران با نام جمینی شناخته میشود اما تلفظ درست آن جِمِنای است.
این صرافی ارز دیجیتال قدیمی در نیویوک شروع به کار کرد و در آن سالها تنها 2 ارز بیت کوین و اتریوم را برای معامله داشت.
جمنای در سالهای فعالیت خود ثابت کرده که یک گزینه قابل اعتماد برای سرمایهگذاری است. او تا به امروز اعتماد کاربران را خدشهدار نکرده است و همواره سعی دارد که کیفیت و امنیت خود را افزایش دهد.
جمنای یکی از گزینههای اصلی معامله ارز دیجیتال در سراسر دنیاست اما کشورهای تحریمی مانند ایران از استفاده آن منع هستند.
کراکن
کراکن یکی از قدیمیترین صرافیهای جهان است. این صرافی در سال 2011 بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن نیز در سانفرانسیسکو ایالت کالیفرنیا امریکا قرار دارد.
با توجه به هویت اصلی آن اکثر کاربران این صرافی امریکایی هستند. پس از آن ملیتهای آلمانی، فرانسوی، انگلیسی و هلندی بیشترین کاربر را در این صرافی به نام خود ثبت کردهاند.
این صرافی به گفته خودش بیش از 100 رمزارز را پشتیبانی میکند. حجم معاملات این صرافی 207 میلیارد دلار گزارش شده است.
این صرافی با قدمت طولانی خود کارنامه منحصر بهفردی دارد اما بلوکهشدن حسابهای افراد ایرانی در آن یک نقطه ضعف بزرگ بهشمار میرود.
مشکل معامله با صرافیهای خارجی چیست؟
صرافیهای بینالمللی اکثرا امریکایی هستند. این صرافیها بهدلیل تحریمهای مالی دولت امریکا نمیتوانند به کشورهای بسیاری از جمله ایران خدمات ارائه کنند.
از طرفی صرافیهای غیرامریکایی نیز بهدلیل نفوذ قوانین ایالات متحده از چنین کاری منع هستند. با این حال میبینیم که بسیاری از صرافیهای بینالمللی به کاربران ایرانی خدمات خود را ارائه میدهند. چنین کاری برای صرافی ارز دیجیتال و کاربران بسیار خطرناک است.
زمانی که قوانین برای صرافی دستوپا گیر شود او چارهای جز قطع همکاری با کاربران ایرانی را نخواهد داشت. نکته بد قصه اینجاست که تنها قطع همکاری موضوع بحث نیست.
سرمایه ایرانیان در این صرافیها برای مدت زمان زیادی بلوکه خواهد شد و چنین چیزی برای هر سرمایهگذاری ناخوشایند است.
چگونه از داخل ایران معاملهای امن داشته باشیم؟
سرمایهگذاران میتوانند برای راحتی بیشتر و امنیت خاطر از صرافی ارز دیجیتال معتبر و داخلی استفاده کنند. صرافیهای زیادی هستند که میتوانند چنین خدمتی را به آنها ارائه دهند.
برای نمونه یکی از بهترین صرافیهای ایران برای معامله والکس است. جمعی از نخبگان دانشگاه شریف و تهران این صرافی را بنیان نهادهاند و محیط امن و حرفهای را برای سرمایهگذاران به ارمغان آوردهاند.
پروتکلهای امنیتی این صرافی بهشدت کامل بوده و شما میتوانید جزئیات آن را در وبسایت رسمی والکس ببینید.
جمعبندی
در این مقاله برترینهای صرافی ارز دیجیتال را معرفی کردیم. شما نیز میتوانید از این صرافیهای بینالمللی برای معاملات خود استفاده کنید. البته ریسک چنین کاری را نیز در نظر بگیرید. بهترین کار استفاده از صرافیهای معتبر ایرانی مانند والکس است.
در چنین صرافیهایی شما مشکل احراز هویت نخواهید داشت به علت بومی بودن پشتیبانی درست و کارامدی نیز دریافت میکنید. ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید.